top of page

PROJECT „I. M."

location: Zagreb, Sesvete

year of performance: 2017

The existing office space has been given the opportunity to expand into the former space of two small children's rooms.

The dressing room became the link between the existing office and the meeting room that was given.

In agreement with the statistician and the authorized contractor, an adaptation was made with minor interventions concerning the suspended ceilings and changes to the wiring.

The existing wooden floor was sanded down and painted in a lighter shade. The floor in the former wardrobe was lined with decorative flooring in black. The existing wooden parquet moldings have been replaced with high white floor finishes.

The meeting room is dominated by a hand-painted wall. The wall behind the office desk is lined with photo wallpaper.

DRAWINGS

1/4
bottom of page